Stalen taatsdeuren van AluxDoors®

Uw eigen taatsdeur

Een taatsdeur voor ieder huis, voor iedere klant

Stalen taatsdeuren zien we tegenwoordig overal. In televisieprogramma’s, op Facebook en Instagram en in magazines. Taatsdeuren zijn hip, tussen keuken en woonkamer maar ook bijvoorbeeld als haldeuren. Het dient eenvoudig als loopdeur door de deur voor u uit te duwen en weer dicht te laten vallen. Een taatsdeur kan naar beide zijden openen en draait om zijn verticale as. Wij werken met aluminium zodat we een betaalbare deur kunnen aanbieden. Kwalitatief leveren wij niets in maar we doen het gewoon anders dan de rest. Ook u kunt het anders doen dan de rest, u kunt uw eigen deur namelijk volledig naar wens samenstellen. Een origineel product met een origineel uiterlijk. Zodat het bij u past.

Aluminium deuren

Betaalbare taatsdeuren
​​​​​​​

Bij AluxDoors maken we aluminium taatsdeuren. De deuren worden op een taatsscharnier geplaatst zodat het gewicht op de juiste manier is verdeeld. Onze deuren taatsen op 10 cm uit de rand van de deur. Bij een taatsdeur gebruiken we geen kozijn maar komt enkel de deur in de sparing waardoor de taatsdeur volledig vrij kan bewegen en beide kanten op kan draaien. Vooral dat laatste is uiterst praktisch bij een keuken – woonkamer scheiding of haldeur.

De opties bij een stalen taatsdeur


personaliseer uw deur


Zoals we al benoemden bieden wij een origineel product aan. Maar om het echt uw eigen deur te maken is personaliseren een belangrijk gedeelte. Bij ons kan u de deur volledig naar wens samenstellen. Denk aan verschillende handgrepen, vakverdeling en kleur van het glas. Wat betreft de kleur van het profiel; wij leveren standaard RAL9005 met een fijn-structuur maar we kunnen iedere RAL-kleur leveren. Heeft u echt uitzonderlijke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! Om ideeën op te doen, is het wellicht handig om onze social media kanalen te checken of het fotoboek op onze website.


Uiteraard hoeft het niet altijd een enkele deur te zijn. De deuren zijn te combineren met zijpanelen of meerdere deuren. Creëer uw eigen en suite met dubbele taatsdeuren. Of bent u op zoek naar een hoekoplossing? Wij luisteren graag naar uw wens zodat we samen tot een prachtproduct komen!


Voordelen van een aluminium taatsdeur

  • Lichte, ranke profielen;

  • Beide zijden gelijk;

  • Kozijnloos (strakke en ruimtelijke uitstraling);

  • Draait twee kanten op;

  • Standaard voorzien van softclose;

  • Op 90 graden een hold;

  • Totaal 300 graden draaicirkel.

Stalen taatsdeur met glas