Stalen taatsdeuren van AluxDoors®

Uw eigen taatsdeur

Een taatsdeur voor ieder huis, voor iedere klant

Stalen taatsdeuren zien we tegenwoordig overal. In televisieprogramma’s, op Facebook en Instagram en in magazines. Taatsdeuren zijn hip, tussen keuken en woonkamer maar ook bijvoorbeeld als haldeuren. Het dient eenvoudig als loopdeur door de deur voor u uit te duwen en weer dicht te laten vallen. Een taatsdeur kan naar beide zijden openen en draait om zijn verticale as. Wij werken met aluminium zodat we een betaalbare deur kunnen aanbieden. Kwalitatief leveren wij niets in maar we doen het gewoon anders dan de rest. Ook u kunt het anders doen dan de rest, u kunt uw eigen deur namelijk volledig naar wens samenstellen. Een origineel product met een origineel uiterlijk. Zodat het bij u past.

 
 

De opties bij een stalen taatsdeur


personaliseer uw deur


Zoals we al benoemden bieden wij een origineel product aan. Maar om het echt uw eigen deur te maken is personaliseren een belangrijk gedeelte. Bij ons kan u de deur volledig naar wens samenstellen. Denk aan verschillende handgrepen, vakverdeling en kleur van het glas. Wat betreft de kleur van het profiel; wij leveren standaard RAL9005 met een fijn-structuur maar we kunnen iedere RAL-kleur leveren. Heeft u echt uitzonderlijke wensen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! Om ideeën op te doen, is het wellicht handig om onze social media kanalen te checken of het fotoboek op onze website.


Uiteraard hoeft het niet altijd een enkele deur te zijn. De deuren zijn te combineren met zijpanelen of meerdere deuren. Creëer uw eigen en suite met dubbele taatsdeuren. Of bent u op zoek naar een hoekoplossing? Wij luisteren graag naar uw wens zodat we samen tot een prachtproduct komen!


Voordelen van een aluminium taatsdeur

  • Lichte, ranke profielen;

  • Beide zijden gelijk;

  • Kozijnloos (strakke en ruimtelijke uitstraling);

  • Draait twee kanten op;

  • Standaard voorzien van softclose;

  • Op 90 graden een hold;

  • Totaal 300 graden draaicirkel.

Stalen taatsdeur met glas


+-Wat is een taatsdeur precies?
Een taatsdeur is een deur die draait op zijn verticale as. De deur heeft geen kozijn maar enkel een bevestiging op de grond en in het plafond. Dit zorgt voor een uiterst elegante uitstraling. Verder is het praktisch een hoog aangeschreven deur omdat de deur twee kanten opdraait. Wilt u meer weten over de taatsdeur, kijk dan hier!
+-Ik heb vloerverwarming, hoe doen jullie dit?
Geen zorgen, wij hoeven slechts 1 cm te boren vanaf bovenkant leefvloer. Dit betekent dat het vrijwel altijd kan aangezien in de meeste gevallen de vloerverwarming dieper ligt. Mocht u twijfelen en zelfs nog de mogelijkheid hebben rekening te houden met het leggen van de vloerverwarming, vraag dan bij ons een detailtekening op.
+-Wat gebeurd er met mijn plinten?
Hiervoor hebben wij twee oplossingen. Of de plint wordt ingezaagd of er wordt een profiel opgeplaatst zodat we een strakke aansluiting krijgen.
+-Heeft de taatsdeur een kozijn?
Nee, de taatsdeur is een deur die zonder kozijn in de sparing wordt geplaatst. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en hierdoor kan de deur twee kanten opdraaien.
+-Waar moet mijn plafond aan voldoen?
Goede vraag; uw plafond moet stevig schroefbaar zijn. Bij gipsplaten adviseren wij minimaal 2x18 mm multiplex boven de gipsplaten aan te brengen. Bij stalen balken adviseren wij dat deze bekleed worden met 2x18 mm multiplex. Wij moeten namelijk minimaal 4 cm kunnen boren, hier is het dan ook opnieuw belangrijk dat er binnen deze afstand geen leidingen lopen.