Stalen schuifdeuren van AluxDoors®

Aluminium schuifdeuren

Ruimtes scheiden, waarom?

Met glazen schuifdeuren behoudt u het ruimtelijke gevoel maar kan u toch zo nu en dan de ruimtes scheiden. Even rustig in de keuken zitten terwijl de kinderen hun dagelijkse YouTube filmpjes bekijken. Of denk aan visite om zo gezellig met elkaar in de kamer te kunnen praten zonder het storen aan andere geluiden. Nu hebben we het alleen nog maar gehad over de geluiddempende voordelen. Ook de warmte behouden of het gebruiken van meerdere stijlen in uw huis zijn voordelen van een scheidingswand in de vorm van een schuifdeur. Vaak wordt er gesproken over een steellook schuifdeur of staallook schuifdeur, wij werken echt met aluminium waardoor u een rank en solide geheel krijgt. U kunt dan zowel een moderne deur als een industriële schuifdeur samenstellen, afhankelijk van het design dat u kiest.

 
 

Uw stalen schuifdeur

Betaalbare luxe

Het voordeel aan schuivende panelen is dat het verder geen ruimte in beslag neemt. Denk bijvoorbeeld aan taats- of scharnierdeuren waar de deuren de ruimte in slaan. Bij de stalen schuifdeuren komt de deur voor het vaste paneel of voor de muur of zelfs in de muur. Dit zijn allerlei mogelijke opties die u kunt toepassen. Met de ranke, strakke profielen is het hoe u het ook gebruikt een prachtige toevoeging.

Opties industriële schuifdeur

Welke mogelijkheden zijn er?
​​​​​​​

Zoals benoemd kunt u de aluminium schuifdeur op verschillende manieren gebruiken. Wilt u het voor een wand schuiven of gaat uw voorkeur toch uit naar klassieke en suite om de deuren in de wand te schuiven. Uiteraard kunt u ook kiezen om een volledig glazen wand te plaatsen om zo de deuren voor de glazen panelen te schuiven. U bent van harte welkom om een en ander in de showroom door te bespreken.


Ook qua verdeling van het glas bent u volledig vrij om te kiezen. U kunt kiezen uit symmetrische of asymmetrische verdelingen maar ook volglas is een mogelijkheid. In ons fotoboek ziet u allerlei voorbeelden om wat inspiratie op te doen. Onze deuren hebben een softclose systeem zodat de deur rustig afremt en daarna rustig sluit. Wij maken gebruik van een hangend systeem waardoor er geen rail op de grond is bevestigd.

Aluminium schuifdeuren voor buiten


+-Ik heb vloerverwarming, hoe doen jullie dit?

Vloeverwarming is voor ons geen probleem. Wij plaatsen enkel een kleine geleider op de grond die we eventueel ook kunnen verlijmen. Heeft u zijpanelen naast uw deur? Geen probleem, die verlijmen we sowieso.

+-Leveren jullie de schuifdeur inclusief rail?
Ja, de rail zit uiteraard ook inbegrepen. Deze hangen wij tegen het plafond of aan de muur en wordt op lengte gemaakt zoals die in uw situatie moet zijn.