zwarte deuren

Stalen scharnierdeuren
van AluxDoors®

Scharnierdeuren van AluxDoors
BETER WORDEN ZE NIET
Bij een scharnierdeur wordt al gauw gedacht aan een 'standaard' deur. Bij ons is de scharnierdeur allesbehalve standaard en kunt u de scharnierdeur echt gebruiken zoals het zou moeten. Volledig afsluitbaar met een eventuele valdorpel, rubbers in de kozijnen en 10mm glas. De deuren kunt u voorzien met een magneetsluiting of een loopslot. Met de scharnierdeur van AluxDoors heeft u de juiste deur in huis, rank en solide, afsluitbaar en eenvoudig bedienbaar.

Uw scharnierdeur
WAT VOOR DEUR KRIJG IK?
Onze scharnierdeuren zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Daar doen wij geen concessies in zodat u altijd het beste product heeft. Hiervoor gebruiken wij 10mm glas waardoor u een sterke en goed geïsoleerde deur heeft. Onze deuren plaatsen wij altijd met eigen kozijn zodat u een rank geheel heeft.

WELKE OPTIES HEB IK?
De scharnierdeur is volledig naar wens samen te stellen. Hierdoor wordt het namelijk echt uw deur. Zo heeft u allereerst de keuze uit een loopslot of een magneetslot. Met loopslot krijgt u een klink op de deur en eventueel een cilinderslot. Hierdoor kunt u de ruimte gewoon helemaal afsluiten als dit nodig is. Met een magneetsluiting wordt het echt een praktische loopdeur en kunt u de deur rustig achter u dicht laten vallen in het kozijn. Bijkomend voordeel voor de magneetsluiting is dat de deur volledig ranke stijlen heeft omdat er simpelweg een greep aan wordt bevestigd. Hierdoor heeft u een mooi symmetrisch geheel (zie foto hiernaast). U kunt ook kiezen voor een dubbele deur. Er is dan sprake van een actieve en een passieve deur. De passieve deur is te bedienen met de kantschuiven in de deur.

Het design van de deur is één van de belangrijkste opties. U kunt de deur volledig naar wens samenstellen. Zo is de verdeling vrij te kiezen en kunt u kiezen welke kleur glas u wenst. Verder kunnen wij onze profielen in iedere RAL-kleur leveren. Ook zijn de grepen of klinken vrij te kiezen. Heeft u echt iets wat afwijkt van het 'standaard'? Laat het ons even weten want wij kunnen in principe alles maken.

OP EEN RIJTJE
- Loopslotdeur of magneetslotdeur;
- In verschillende opstellingen mogelijk (enkele deur, dubbele deur en met zijlichten);
- De deuren zijn voorzien van 10mm glas;
- Wij leveren altijd met een kozijn;
- Het kozijn is volledig gerubberd zodat het een rustige sluiting heeft en een betere geluidsisolatie.
- Ranke stijlen van 30mm;
- Vrije keus in vakverdeling, greep, kleur glas, kleur profiel;
- Eventueel te voorzien van een valdorpel.

In de hiernaast getoonde foto is een dubbele scharnierdeur met magneetsluiting te zien.

stalen deuren brons
+-Leveren jullie de scharnierdeuren inclusief kozijn?
Onze scharnierdeuren worden altijd inclusief kozijn geleverd, wij plaatsen immers altijd de scharnierdeuren in eigen kozijn. Dit is een stomp kozijn. Dit betekent dat het bestaande kozijn er uit moet zodat er een afgewerkte sparing ontstaat waar wij ons kozijn tegen plaatsen. Heeft u geen trek in het oude kozijn verwijderen? Met een stomp kozijn kunnen wij het kozijn in het kozijn plaatsen. Wilt u hier foto’s of iets dergelijks van zien? Vraag dat zeker even op!
+-Moeten jullie in de grond boren bij een scharnierdeur?
Nee, bij een enkele scharnierdeur niet. Bij een dubbele scharnierdeur wel, hier wordt een gaatje geboord van 1cm diep voor de kantschuif van de passieve deur.
+-Hoe zit het met de geluidsdichtheid?
Juist onze scharnierdeuren staan bekend om de geluidsisolatie. Wij passen 10mm glas toe in onze scharnierdeuren om zo een optimale geluidsisolatie te kunnen geven. Verder gebruiken wij een een rondom afgerubberd kozijn. Ook kunnen wij voor u een valdorpel in de deur monteren die de kier onder de deur afsluit.
+-Hebben jullie ook opdekdeuren?
Nee, wij hebben alleen stompe scharnierdeuren met eigen kozijn.
+-Kunnen jullie in een bestaand kozijn plaatsen?
Ja, dat is mogelijk. Wel is het dan belangrijk dat dit een stomp houten kozijn is met een diepte van 49mm. Wij plaatsen namelijk altijd inclusief eigen kozijn waardoor u een kozijn in een kozijn krijgt. Wilt u zien hoe dit eruit ziet? Vraag deze foto’s even op bij ons!