glazen kantoorwanden

Kantoorwanden
van Aluxdoors

Kantoorwanden met staal en glas

INDUSTRIËLE KANTOORWANDEN MET GLAS OP MAAT

Wilt u uw kantoor opsplitsen doormiddel van een glazen kantoorwand of bepaalde ruimtes afzonderen van de rest van het kantoor doormiddel van een glazen afscheiding? Wij kunnen dit voor u realiseren, alle glazen kantoorwanden en metalen deuren worden op maat voor u geproduceerd.

'Door het personaliseren creëert ieder een perfect passend en unieke glazen kantoorwand of glazen afscheiding die volledig past bij de uitstraling naar uw klanten en personeel.'

De kantoorwanden van Aluxdoors zijn verkrijgbaar met diverse soorten draaideuren. Mocht goede isolatie een vereiste zijn, is de draaideur met loopslot zeer aan te bevelen. De draaideuren en kozijnen zijn ontworpen om optimale isolatie te creëren binnen uw kantoor.

Vind u de strakke uitstraling belangrijker dan de isolatie, dan hebben we een draaideur met magneetsluiting in ons assortiment. Deze draaideur heeft rankere stijlen wat zorgt voor een strakke afwerking en een symmetrisch geheel.

Daarnaast kunt u onze draaideuren ook verkrijgen als dubbele draaideur. Zo kunt u één deur gebruiken als loopdeur, de andere deur is open te zetten door de kantschuiven in de deur te bedienen. Mocht een bredere doorgang nodig zijn, is dat geen probleem bij Aluxdoors.

Wilt u meer informatie en een offerte opvragen? Kijk dan even op onze website www.aluxwalls.com.

metalen wanden kantoor

Veilig, comfortabel en personaliseer!​​​​​​​

GLASKENMERKEN
- Er zijn meerdere glasdiktes mogelijk: 8mm, 10mm en/of 12mm;
- Er zijn meerdere glastypes mogelijk: blank, mat, grijs of akoustisch; (Dit zijn onze standaard glastypes, heeft u een andere wens, mail ons even over de mogelijkheid hiervan).
- Wij maken gebruik van gelaagd veiligheidsglas.

(AF)METINGEN VAN ONS PROFIEL EN AKOESTIEK
- De profieldikte van onze metalen omlijsting heeft een minimalistisch vooraanzicht van slecht 30mm wat overeenkomt met de veel toegepaste stalen deuren.
- Door ons eigen ontwikkeld rubber in de kozijnen en de deur hebben we een uitstekende geluidsisolatie.
- Rw = tot 39 dB.

PERSONALISEER
Maak uw kantoor eigen en kies een vlakverdeling naar uw wens, welke volledig past bij de uitstraling naar uw klanten.
Naast onze standaard RALkleur 9005 (Zwart), is iedere RALkleur mogelijk.

Ook montage op locatie

Wij verzorgen ook het inmeten en monteren op locatie, of dit nu in Amsterdam, Groningen, Maastricht of New York is, onze vakmonteurs monteren het voor u!

Benieuwd wat wij voor uw kantoorwand project kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op via het offerte formulier of via ons mail adres: sales@aluxdoors.com
U kan ons natuurlijk ook altijd bellen.

glazen wanden met vakverdeling