productie metalen deuren

Metalen deuren
van Aluxdoors

Over Aluxdoors

LEVERANCIER VAN METALEN DEUREN EN WANDEN

Aluxdoors is een metalen deuren leverancier in Nunspeet, centraal in Nederland. We leveren door heel Nederland, maar zijn ook actief in het buitenland o.a. Duitsland, Belgie maar ook de VS. Ook hebben we een showroom waar u op afspraak langs kunt komen om onze producten te bekijken en advies te krijgen. Naast onze showroom vind u ook onze werkplaats zodat u meteen een indruk krijgt hoe wij metalen deuren vervaardigen. Aluxdoors verzorgt ook de montage van metalen deuren: degelijk uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs. Zij installeren uw deuren of wanden volledig naar wens. Aluxdoors levert taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wanden voor binnen en voor buiten wij kunnen ook uw kantoor voorzien van de stalen kantoorwanden met glas om ook daar de indutriele look te creëren. Metalen deuren van Aluxdoors zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we vrijwel altijd uw gewenste product kunnen aanbieden. Ook hebben we zelf het meest strakke en ranke profiel ontwikkeld – nog ranker en stakker is dan de standaardprofielen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo zorgen wij voor een zeer strak geheel en een superieure afwerking. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur en zijn ook nog eens zeer scherp geprijst.

montage metalen deuren

HET STALEN DEUREN ALTERNATIEF

Wilt u uw interieur opfrissen met de industriële look van stalen deuren? Aluxdoors biedt u het goedkopere alternatief voor de industriële stalen deur. Onze metalen deuren zijn gemaakt van aluminium in plaats van staal. De nog rankere, strakke metalen profielen geven uw interieur net dat beetje meer. Aluminium heeft als voordeel dat het lichter in gewicht is dan staal en daarmee veel handzamer maar het blijft nog steeds een stevige en solide deur.. Daarnaast kan aluminium niet roesten. De deuren zijn dan ook geschikt voor buitengebruik. Ook zie je bij onze metalen deuren geen lasnaden, wat zorgt voor een zeer strakke en ranke uitstraling. De coating die we toepassen is hetzelfde als bij stalen deuren. Daarmee creëren we dezelfde industriële uitstraling als bij deuren van staal en dan ranker, staker en scherper geprijst.

METALEN DEUREN VAN ALUXDOORS

Onze taatsdeuren draaien twee kanten op, zodat de deur u nooit ophoudt en u altijd vrijuit door kunt lopen. Kiest u voor metalen schuifdeuren? Die schuiven strak langs de wand, zodat uw ruimte minimaal verkleind wordt. Onze vaste wanden zijn – omdat ze nooit zullen roesten – ook zeer geschikt om als douchewand te gebruiken. Ook bieden we diverse handgrepen aan, zodat u de greep kunt kiezen die goed bij uw interieur past. De vlakverdeling van het glas is ook volledig naar wens samen te stellen. Daarbij hebben we verschillende soorten roedes die bij uw deuren passen. Samen zorgen onze producten voor de juiste afwerking in uw woning, badkamer of kantoor.