Uw stalen deur

IN 6 HELDERE STAPPEN

Na het ontwerpen van uw karakteristieke metalen binnendeur wordt de prijs van uw maatwerk binnendeuren direct berekend en getoond. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Maar wat gebeurt er daarna? U vult uw gegevens in en verzend deze voor een offerte en eventueel een afspraak. Twijfelt u over de samenstelling van uw deur? Geen nood. Dan heeft u in ieder geval een indicatieve prijs. Wij komen – nadat u bestelt – altijd bij u langs voor het inmeten en advies.

STAP 1

Vrijblijvende offerte
Bent u op zoek naar metalen deuren of ramen? Ontwerp zelf uw deur en vraag een vrijblijvende offerte aan via onze configurator. Liever even telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook prima!

offerte stalen deuren
showroombezoek stalen deuren

STAP 2

Wensen bespreken
Spreekt de prijs u aan en wilt u meer zien? Maak een afspraak om metalen deuren te komen bezichtigen in onze showroom en uw wensen te bespreken.

STAP 3

Meten is weten!
De exacte maten van de metalen deuren of kozijnen kunnen wij voor u opmeten op locatie. Dat doen we heel nauwkeurig. Om zo nauwkeurig te kunnen meten moet de gehele sparing definitief zijn, ook de leefvloer (hout, tegel, pvc etc.) moet er al liggen.

inmeten stalen deuren
tekening stalen deuren

STAP 4

De tekening van uw deur
Zijn de maten ingemeten? Dan ontvangt u van ons een glasheldere orderbevestiging en een tekening van uw metalen deuren ter goedkeuring.

STAP 5

Uw deur wordt gemaakt
Na goedkeuring van de orderbevestiging en tekening starten wij met de productie van uw unieke metalen deuren. Een deur zoals die van u heeft niemand.

productie stalen deuren
montage stalen deuren

STAP 6

Montage op locatie
Ook de montage op locatie verzorgen we graag. Onze monteurs gaan voor perfectie. U heeft er geen enkel omkijken naar en het is handig voor de garantie. Daarbij komt dat we net zo benieuwd zijn naar het eindresultaat als u.