De prijs van een 
​​​​​​​stalen deur met glas

• teken en bereken zelf uw luxe metalen binnendeur

De prijs van uw maatwerk metalen binnendeuren met glas wordt direct getoond als u de maten en opties wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals aluminium en RVS – afgewerkt met een slijtvaste poedercoating – zijn onze stalen deuren en stalen kantoorwanden met glas alleen nog in de prijzen van stalen deuren met glas te onderscheiden. Onze metalen deuren worden naar wens voor u ingemeten en vakkundig gemonteerd. Twijfelt u over de samenstelling van uw stalen deur? Of heeft u een ander idee? Geen probleem. Neem contact met ons op via onderstaande knop. Dan krijgt u tijdens werkdagen binnen 24 uur reactie!
Prijsindicatie
0
excl. btw, excl montage en transport
0 incl. 0% btw

Afmeting

cm.
cm.

Aantal deuren


Zijpaneel

Afmeting zijpaneel

cm.

Aantal liggers

Aantal staanders

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 1

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 2

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 3

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 4

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 5

cm.
cm.
cm.
cm.

Deur 6

cm.
cm.
cm.
cm.

Aantal staanders zijpaneel

Zijpaneel links

cm.
cm.
cm.
cm.

Zijpaneel rechts

cm.
cm.
cm.
cm.

Kleur materiaal

KLEUR_ALUMINIUM_ZWART
KLEUR_ALUMINIUM_BRONS
KLEUR_ALUMINIUM_ZILVER
KLEUR_ALUMINIUM_RAL

Kleur glas

GLAS_BLANK
GLAS_BRONS
GLAS_GRIJS
GLAS_GROEN
GLAS_MAT

Optie glas

Handgreep

HANDGREEP_HOEK
HANDGREEP_BUIS
HANDGREEP_BEUGEL
HANDGREEP_GEEN

Optie schuifdeur

Optie hoge onderdorpel

Hoekkoker

Stabilisatiestang

Opmerking

Prijsindicatie totaal
0
excl. btw, excl montage en transport
0 incl. 0% btw

U ontvangt de offerte binnen 24 uur (werkdagen) in uw mailbox. De eventuele kosten voor het inmeten en monteren zijn afhankelijk van de plaats van montage, het is dus belangrijk dat u de plaats opgeeft waar de deur gemonteerd moet worden. Velden met een * zijn verplicht.


Uw metalen deuren

· Betaalbare en luxe maatwerk

In 4 stappen ontwerpt u zelf uw karakteristieke stalen binnendeur. De prijs van uw maatwerk metalen binnendeuren wordt direct berekend en getoond nadat u stap 3 heeft afgerond. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Stap 4 is: uw gegevens invullen en direct verzenden voor een afspraak. Twijfelt u over de samenstelling van uw deur? Geen nood. Dan heeft u in ieder geval een indicatieve prijs. Wij komen nadat u bestelt altijd bij u langs voor het inmeten en advies.

De details van uw stalen deur

• Hoogwaardige en duurzame materialen

De detaillering van een metalen deur kan de deur maken of breken, daarom passen wij alleen hoogwaardige, roestvrije materialen aan. De profielen die wij gebruiken zijn in tegenstelling tot de traditionele stalen deuren niet gemaakt van staal maar van aluminium dit zorgt ervoor dat er ranker, en strakker gewerkt kan worden dan bij de traditionele stalen deuren. Hierdoor kan er veel glas toegepast worden wat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld de woonkamer en keuken voor geluid en klimaat zijn afgesloten maar niet voor optisch contact met elkaar zodat iedereen toch betrokken blijft. Heeft u meer behoefte om de ruimtes af te sluiten van elkaar dan kan er altijd gekozen worden voor glas met een tint of als u volledige privacy wilt door melkglas toe te passen.