andere kleur deuren aluxdoors®
metalen deuren van aluxdoors®

Poedercoating op Alux deuren

Onze deuren poedercoaten wij uiteraard om zo de uitstekende kwaliteit van de aluminium deuren nog meer te waarborgen. Maar wat is het verschil bijvoorbeeld met schilderen of lakken? Met schilderen en lakken hebben de deuren vrijwel altijd nog onderhoud nodig doordat het gaandeweg de jaren verslechtert. Met een poedercoating bent u zeker van een onderhoudsvrije deur.


Ook is het poedercoaten een duurzame behandeling aangezien er weinig afval ontstaat tijdens de verwerking. Verder is het echt heel sterk waardoor u onze wanden en deuren ook gewoon buiten of in een douchecabine kan toepassen.


Wij gebruiken zelf de Axalta poedercoating zodat u deuren heeft met een hoge kwaliteit coating. Het is belangrijk dat uw deuren meer hebben dan puur de mooie look, ook de kwaliteit hiervan is belangrijk.

Hier ziet u een brons profiel, onze deuren zijn echt altijd naar wens.

Onze standaard RAL-kleur is RAL9005 met een fijn structuur maar de keuzes qua kleuren zijn oneindig. Wilt u bijvoorbeeld een bronzen deur om eens wat anders te kiezen? Geen probleem. Ook zien wij bijvoorbeeld steeds vaker RAL7021 zodat u wat meer uitkomt op zwart-grijs. De keuze is aan u, als u echt iets wilt dat afwijkt kan u dat ook kiezen. Op deze manier wordt het altijd een eigen deur met kenmerken die bij u en uw huis passen.