een stalen deur op maat

Stalen deuren
van Aluxdoors

Het goedkope alternatief
voor stalen deuren

BETAALBARE METALEN DEUREN VAN ALUXDOORS

Door het toepassen van ons alternatief voor stalen binnendeuren met glas blijft de afgesloten (kantoor)ruimte toch open door het grote oppervlakte aan glas. Onze ranke stalen deuren worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt; bijvoorbeeld als een afscheiding tussen woonkamer en keuken of hal of als glazen kantoorwand. Omdat onze metalen deuren met glas van hoogwaardige, waterbestendige materialen gemaakt zijn - onder andere aluminium en RVS - is ons product ook in douches of andere vochtige ruimtes toe te passen. onze metalen industriele deuren zijn in tegenstelling tot houten steellook deuren onderhouds vrij. Ook kunnen onze stalen deuren en ramen in niet geïsoleerde buitenverblijven toegepast worden. Onze zwart metalen industriële kantoorwanden met glas worden ook vaak als kantoorwand met glas toegepast.

aluminium schuifdeuren en suite
Open veranda met aluminium wand


Tuinkamer met aluminium wand en taatsdeuren


dubbele schuifdeur met zijlichten van aluminium


Let op: onze showroom is geopend, maar is ook i.v.m. het coronavirus enkel op afspraak te bezoeken.
Op deze manier kunnen wij het aantal mensen in ons pand beter beheersen. Goed voor uw en onze gezondheid.
U kan ook video bellen met ons! Bel 085-1301965 en plan een afspraak in.

Stalen deuren op Maat

ontwerp en zie direct de prijs

Een stalen deur, metalen deur of ook wel industriële deur of kantoorwand is een karakteristieke en stijlvolle eyecatcher voor uw
huis of kantoor. Het aansprekende ranke staal design schept sfeer en ruimte en is toepasbaar in vrijwel elke stijl. Het goedkope
alternatief doet zeker niet onder voor een stalen deur in design en afwerking, onze deuren zijn juist strakker, rustiger en ranker
dan de stalen deuren.

Stalen taatsdeuren

RANKE DEUR, RANK METALEN PROFIEL

Kiest u voor een metalen taatsdeur, dan zijn de scharnieren bijna onzichtbaar. Daarom hebben taatsdeuren een strakke en minimalistische uitstraling. Zware stalen deurstijlen zijn overbodig. De deur kan ook voorzien worden van een systeem dat automatisch sluit na gebruik. Stalen taatsdeuren draaien zeer soepel zijn onderhoudsvrij en zijn prettig in gebruik.

montage stalen deuren

Metalen deuren en wanden

DE LOOK VAN STALEN DEUREN, MAAR DAN VOORDELIGER

Aluxdoors is een metalen deuren leverancier in Nunspeet, centraal in Nederland. We leveren onze stalen deuren door heel Nederland, maar wij voorzien ook onze klanten in het buitenland van stalen deuren met glas. Ook hebben we een showroom waar u op afspraak langs kunt komen om onze producten te bekijken en advies te krijgen. Naast onze showroom vind u ook onze werkplaats zodat u meteen een indruk krijgt hoe wij metalen deuren vervaardigen. Aluxdoors verzorgt ook de montage van de stalen deuren: degelijk uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs. Zij installeren uw stalen deuren of (kantoor)wanden volledig naar wens. Aluxdoors levert metalen taatsdeuren, schuifdeuren, vaste wanden en stalen kantoorwanden. Stalen deuren van Aluxdoors zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we vrijwel altijd uw gewenste product kunnen aanbieden. Ook hebben we zelf het meest strakke, ranke en symmetrische metalen profiel ontwikkeld – nog ranker en strakker is dan de standaardprofielen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo zorgen wij voor een zeer strak geheel en een superieure afwerking van onze stalen deuren. Onze metalen deuren zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur.

Onze taatsdeur met glas

EEN STIJLVOLLE EN ELEGANTE STALEN DEUR

Onze metalen taatsdeuren met glas geven een strakke, stijlvolle en exclusieve uitstraling in elke woonruimte. Wij passen strakke, ranke en symmetrische aluminium profielen toe voor onze taatsdeuren. Onze versie van de stalen taatsdeur is geen deur zoals een ‘normale’ scharnierdeur die aan de deur scharniert. Onze stalen taatsdeuren scharnieren op een kleine 10 cm uit de rand van de deur. Dit zorgt voor een taatseffect. Een van de velen voordelen van onze stalen taatsdeur is dat er geen kozijn nodig is waardoor de taatsdeur in de ruimte vrij lijkt te bewegen. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect, zeker wanneer de sparing tot het plafond open is. Er wordt dan hoogte gecreëerd. Onze stalen taatsdeuren kunnen twee zijdes opdraaien door middel van het taatsscharnier. Dit is zeer praktisch wanneer bij het in- en uitlopen van een woonkamer, keuken of hal. U kunt onze taatsdeuren helemaal naar uw wens maken. Nog een extra toevoeging aan onze metalen taatsdeur is het zijpaneel. Het zijpaneel geeft net iets meer uitstraling aan uw prachtige stalen deuren. Door de zijpanelen wordt er een extra breedte gecreëerd in uw woning of kantoor hierdoor kan u een stalen ensuite look ceëren. Een zijpaneel is zeker een goede keuze wanneer uw opening breeder dan 100cm is. De roedes van de stalen taatsdeur en het zijpaneel zullen perfect uitlijnen met elkaar en zijn uiteraard uitgevoerd in een rank en strak profiel.

Voordelen van een taatsdeur:

- kozijnloos (dit geeft een strakke en ruimtelijke uitstraling)
- tweezijdig opdraaiend
- standaard voorzien van softclose
- op 90 graden een hold
- totaal 300 graden draaicirkel

stalen taatsdeur

Uw Aluxdoor

in 6 stappen


We maken het u heel gemakkelijk. Aluxdoors regelt alles van begin tot het einde, echter u heeft zelf de regie. U bepaalt wat en wanneer iets gebeuren moet. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent, maar dat is een open deur natuurlijk. Bent u op zoek naar stalen deuren of ramen? Ontwerp zelf uw metalen deur en vraag een vrijblijvende offerte aan via de configurator. Liever even telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook prima!

De voordelen

van hoogstaande materialen


Aluminium deuren zijn zo’n 15% lichter dan stalen deuren en hebben een rank en strak metalen profiel van 30 mm. breed. Beide zijden van onze aluminium deuren zijn gelijk, het aanzicht is dus hetzelfde. En omdat er geen zichtbare lassen zijn, hebben aluminium deuren een nóg strakkere uitstraling. Onze metalen deuren zijn zelfs door technisch onderlegde mensen vrijwel niet te onderscheiden van stalen deuren. Behalve dat de aluminium deuren goedkoper zijn natuurlijk! ook zijn onze deuren voorzien van 6mm(!) veiligheidsglas.

Fotoboek

voorbeelden van aluminium deuren


Hieronder ziet u allerlei voorbeelden van stalen deuren o.a. taatsdeuren, schuifdeuren, glazen kantoorwanden, ramen, roomdividers, douchedeuren en douchewanden die wij hebben opgeleverd door geheel Nederland. Ziet u een mooie stalen deur of metalen kantoorwand met glas en bent u benieuwd naar de prijs? Klik dan op de knop onder de foto of ga naar onze configurator waar u direct uw stalen deur kan berekenen.

aluminium schuifdeur met glas
Schuifdeur van aluminium
stalen taatsdeur
Strakke metalen taatsdeur met grijs glas
Metalen scharnierdeur met 3-vaksverdeling
Metalen scharnierdeur
Dubbele stalen taatsdeuren
Dubbele taatsdeur
metalen scharnierdeur
Metalen scharnierdeur
stalen wand met glas badkamer
Glazen wand voor badkamer
stalen deuren, metalen deuren, taatsdeuren, stalen deuren met glas.
Hoekopstelling met taatsdeur.
stalen dubbele taatsdeur
Dubbele taatsdeur
aluminium schuifdeuren in restaurant
Aluminium schuifpui project Lommerijk
stalen deuren in hal
Metalen hoekportaal in Nieuwerkerk aan den IJssel
stalen taatsdeur met asymmetrische vakverdeling
Aluminium taatsdeur met asymmetrische vlakverdeling
metalen schuifdeuren in veranda
Schuifdeuren in buitenverblijf in Monster
Enkele taatsdeur van staal met 4-vaksverdeling
Enkele taatsdeur met 4-vlaks verdeling in Zoetermeer
stalen hoekwand met taatsdeur
Metalen Hoekportaal met taatsdeur in Barendrecht
voordelige taatsdeuren van staal
Aluminium hoekportaal in Zoetermeer
stalen taatsdeur met glas
Enkele taatsdeur met asymmetrische verdeling in Nijkerk

Nog meer voorbeelden van metalen deuren?

Bekijk ons fotoboek

Aluminium vouwwandenUNIEK, FLEXIBEL EN SOLIDE
Met aluminium vouwwanden kunt u ook in het voorjaar en najaar lekker van de buitenlucht genieten. Met de look van 'stalen deuren' heeft u met de vouwwand een uniek product in huis. Door met ranke profielen en glas te werken krijgt u een licht en stevig geheel. De wanden zijn gemaakt voor exterieur gebruik, dit wel echt in veranda's en buitenverblijven. Ook kan het gebruikt worden voor interieur. Het is echt voor 'buiten-buiten' en 'binnen-binnen'. Wij werken met aluminium. In plaats van een grof stalen kozijn zorgen wij voor een strakker design met het lichte maar stevige aluminium. Aluminium is ook een duurzaam product, geen schilderwerk of iets dergelijks. Het aluminium is gecoat wat zorgt voor een netjes afgewerkt geheel.
Onze vouwwanden worden geleverd in RAL 9005 (zwart) structuurcoating. U kunt qua liggers op de deur het volledig naar wens maken zodat u een vouwwand krijgt die volledig bij u past. Heeft u een oneven aantal panelen? Dan is het mogelijk om een loopdeur in uw huis te plaatsen. Twee type deuren in één oplossing. Enthousiast geworden en wilt u meer weten? Kom gerust langs in de showroom!

aluminium vouwwanden


Onze schuifdeur
RUIMTEBESPAREND EN STRAK

De metalen schuifdeuren van Aluxdoors zijn zeer strak en rank. Het ideale van de stalen schuifdeur is dat deze zeer weinig ruimte in beslag neemt. U kunt de metalen schuifdeur voor de wand of in uw wand of kast laten schuiven. U kunt er ook voor kiezen om de stalen schuifdeuren met zijpanelen te selecteren. De stalen schuifdeur schuift dan als het ware over het zijpaneel heen aan allebei de kanten. De metalen schuifdeuren hangen in een mooie strakke industriële rail. Dit geeft een strakke maar toch een industriële uitstraling. Op de vloer wordt standaard geen rail gemonteerd hierdoor is de vloer is geheel vrij en dit is zeer handig met bijvoorbeeld stofzuigen. De stalen schuifdeur kunt u helemaal aanpassen naar uw wens. Symmetrisch, asymmetrisch of een prachtige glas-kleur? Dat is zeker mogelijk bij onze stalen deuren. Wat vooral heel handig is, een echte “must have”. Is onze softclose. Wanneer u de softclose wenst op de schuifdeur, valt deze bijna automatisch op zijn plek. U hoeft maar een klein duwtje tegen de handgreep te geven en de deur glijdt geleidelijk dicht. Deze metalen schuifdeuren zijn ook mogelijk in een ensuite opstelling met bijvoorbeeld zijpanelen. Hierdoor kan u de unieke stalen ensuite deuren ceëeren.


Voordelen van onze stalen schuifdeur:

- ruimtebesparend (geen draaicirkel)

- geen rail op de vloer

- optioneel voorzien van softclose

metalen schuifdeur in wand

Onze vaste wand
EEN BLIKVANGENDE ROOMDIVDER
De metalen vaste wand is een echte “Eye catcher”. De vaste wand van aluminium is tijdloos en past in alle woonruimtes. Met een stalen vaste want creëert u veel ruimte, hoogte en licht in uw woning. U kunt de vaste wand naar uw wens maken door met de aluminium roedes te spelen. Ook is de stalen wand een echte blikvanger voor in de badkamer. Een prachtige metalen douchewand maakt uw badkamer helemaal af. Wij hebben een speciale antikalk coating die over het glas wordt bewerkt. Zo kunt u het glas van de metalenwand goed en makkelijk schoonhouden. Onze metalen vaste wand is van aluminium en kan daarom niet roesten, dus uiteraard geschikt voor in uw badkamer. De vaste wand heef een strak en rank profiel en heeft aan beide zijden hetzelfde aanzicht, hierdoor heeft de metalen vaste wand een unieke uitstraling.

glazen wanden